• Bilekalenteri 2017
 • 1

Bondagekurssit Wildclubilla 11.2.17.

Nyt pääsee oppia ammentamaan ja taitojaan kartuttamaan, kun köysitaituri Mosafir saapuu mallia näyttämään. http://www.mosafir.ru/about/ 

Kursseja järjestetään kaksi, joista toinen alkaa aamupäivällä ja toinen iltapäivällä. Voit osallistua joko molempiin, tai vain toiseen. Klo 11.00 - 14.30. 

"Double column tie: the easy in the difficult" 

Tällä kurssilla tutkimme muutamaa eri tapaa sitoa perusharnes, opimme luomaan uusia kuvioita ja tutkimme kumppanin liikkumisen rajoittamista hieman epätavallisella tyylillä. 
Kurssin tarkoitus on tuoda esiin oman mielikuvituksen ja luovuuden tärkeys, kun tarkoituksena on viedä perustekniikkaa eteenpäin. 
Vaikeusaste: helppo 
Kurssimaksu 50€ per pari. Kurssille mahtuu 10 paria. 
 
Klo 15.00-18.30. 

"Gote shibari: variations"
 
Tämän kurssin aiheena on 5-7 eri vaihtoehtoa rintaharnessille. Tutkimme perustekniikkaa, suunnittelua, kuviointia ja käytännöllisyyttä. Kaikki näistä harnesseista ovat käytettävissä riiputuksissa. Se kuinka monta näistä ehditään käydä läpi, riippuu osallistujien taidoista. 
Vaikeusaste: keskivaikea 
Kurssimaksu 50€ per pari. Kurssille mahtuu 10 paria. 
 
Kurssimaksut Mosafirille käteisenä paikan päällä. 

Ne myöhäisemmälle kurssille tulijat, jotka aikovat osallistua myös illan bileisiin, voivat kurssin jälkeen jäädä Wildclubille odottamaan bileiden alkua. 

In English:

Here is your chance to get educated and shown the ropes from a true master from eastern lands

When Mr Mosafir comes to us and is able to give us two courses at wildclub. http://www.mosafir.ru/about/

First course starts at 11 am continuing until 14.30 pm

Second course starts at 15 pm continuing until 18.30 pm

You are able to join both or choose either one.

Fee for one course is 50 euros for couple and we are able to take 10 couples per course

Klo 11.00 - 14.30.

"Double column tie: the easy in the difficult"
We will take a closer look on a few ways of tying this basic harness. The use of double column tie for creating different patterns (schemes) and for suspending your partner in a non-standard way. The main goal of the seminar is to show on the base of one harness how important it is to think creatively and bring basic techniques to a new level.

Level is beginner

Klo 15.00-18.30.

"Gote shibari: variations: options of gote shibari."
We will fundamentally study different ways of creating a chest harness. Moreover, we will discuss the basics of designing and using various patterns. All the harnesses are suitable for suspensions as well. How many harnesses we will study will depend on the knowledge level of the participants.

Level is intermediate

Both courses are to be paid in cash to Mr Mosafir at location.

For those who are coming to Pervpark party and joining the afternoon course that ends 18.30 we have reserved a possibility to stay at the club, so no need to go back and fort.

 

Esittely

 • Pervpark

  Onneksi olkoon! Olet joko tullut kaapista tai et ole siellä ikinä ollutkaan. Oli syysi mitkä tahansa, olet päätynyt juuri oikealle

  Read More
 • Etiketti

  Illan sääntöjen tarkoitus on ylläpitää turvallista ja miellyttävää ilmapiiriä itsensä ja muiden toteuttamiselle tilaisuuksissamme.

  Read More
 • Lisätietoja (FAQ)

  Usein kysyttyjä kysymyksiä sekä muuta hyödyllistä tietoa

  Read More
 • 1