Pervpark

Onneksi olkoon! Olet joko tullut kaapista tai et ole siellä ikinä ollutkaan. Oli syysi mitkä tahansa, olet päätynyt juuri oikealle sivustolle. PervPark järjestää kinky kokemuksia kaipaaville yhteisiä illanviettoja. Järjestäjinä toimivat pitkän linjan pervoilijat sekä myös vähän aikaa sitten tämän maailman löytäneet innostuneet harrastajat. Iltojemme aikana voi tapahtua mitä vain, tietenkin turvallisuus ja terveys huomioiden.

Mikä on Pervpark?

Pervpark illat järjestetään Wildclubilla joka kartanotyyppinen aikuisten kutsuvierastalo. Tilaa on suuremmallekin vierasmäärälle, eikä illassa pääse tuntumaan ahtaalta. Leikkitilaa siis riittää sekä intiimimpään että privaattiin ja yhteiseen oleiluun. Talon tunnelma on salaperäinen ja mielenkiintoinen ja valaistuksella muunneltavissa kunkin illan mukaan. Huoneet ovat sisustukseltaan eri teemaisia, väritykset ja fiilikset vaihtuvat huoneittain. Puitteet ovat kansainvälisestikin vertailtuna tasokkaat ja käytetyt materiaalit ovat näyttäviä ja laadukkaita, talossa on luksuksen tuntua.

Koko hulppeat 600 neliötä on rakennettu ja kalustettu juuri tällaisia iltoja varten. Iltaa vietämme kolmessa eri kerroksessa ja sään salliessa myös osa talon parvekkeista on laitteineen leikkikäytössä. Kalusteet on valmistettu mitttilauksena suomalaisella käsityötaidolla.  Jos jotain valikoimastamme kuitenkin mielestäsi puuttuu, niin laita sähköpostia tulemaan, otamme mielellämme vastaan ideoita ja ehdotuksia uusien laitteiden suhteen.

Käy katsomassa virtuaaliesittely Wildclubista
Lue Walter DeCampin  - City lehden artikkeli 8/2011 illastamme

Pervpark on paikka, jonne kaikki ovat tervetulleita toteuttamaan itseään ja omia fantasioitaan riippumatta niiden laadusta, seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuolesta tai sukupuolettomuudesta. Tarjoamme valvotussa ja turvallisessa ympäristössä mahdollisuuden päästää sisäinen perverssisi hetkeksi vapaalle.