Etiketti

Illan sääntöjen tarkoitus on ylläpitää turvallista ja miellyttävää ilmapiiriä itsensä ja muiden toteuttamiselle tilaisuuksissamme.

1. Kysy lupa

Ilman lupaa EI saa koskea, eikä tehdä mitään toiselle juhlijalle. Tilaisuuksissamme on vieraina eri ikäisiä, -kokoisia ja - mieltymyksillä olevia henkilöitä, eikä kyseessä ei ole "missikisat" vaan parhaiten menestyvät kohteliaat ja hyvätapaiset. Katsoa saa jos tila on avoin, mutta koskea ei saa ilman lupaa ja aina pitää kysyä lupa vaikka henkilöt olisivat tuttujakin. Suljettuihin tiloihin ei saa mennä jos ovet ovat kiinni, näin annamme ihmisille myös mahdollisuuden yksityisempään leikkiin. Myöskin katsojien on hyvä pitää se mukava etäisyys, jotta toimintarauha säilyy kaikilla toimijoilla.

Jos tulet henkisesti tai fyysisesti loukatuksi, ota yhteys emäntään Villi-Iraan  välittömästi. Asioiden selvittely jälkikäteen mailissa tai puhelimessa on hyvin hankalaa, joten emme ryhdy selvittelemään  asioita jälkeenpäin väärinkäsitysten välttämiseksi.  Puutumme siis asioihin vain illassa asian juuri tapahduttua. Seuraamus sille, ettei kunnioita sääntöjä, on vuoden porttikielto kaikkiin Wildclubin bileisiin.

2. Tiedä mitä teet

Älä käytä välineitä joiden toimintatapa ja turvallisuus ei ole sinulle tuttua. Kysy henkilökunnalta joka näyttää tai kertoo asiasta mielellään ja tavalla joka ei saata ketään nolostumaan. Seuraavalla kerralla onkin tutun välineen kanssa hauskempaa.

3. Suojaudu ja vaadi suojausta

Huolehdimme aina terveydestä ja hygieniasta. Siksi tilaisuuksissamme on tarjolla suojautumisvälineitä kuten kondomeja, kumikäsineitä ja puhdistusvälineitä joka tilassa. Myös roska-astioiden käyttö on suositeltavaa, ei ole viihtyisää kahlata käytettyjen turvavälineiden seassa ja siksi pidämmekin tilat yhdessä siisteinä.

4. Kaikki selviää kommunikaatiolla

Ilmaise halusi selkeästi. Jos koet, ettet tullut kuulluksi tai tulit väärinymmärretyksi, niin kerro siitä henkilökunnalle. Kaikki tilanteet on saatu selvitettyä yleensä ihan hymyillen ja jutellen. Jos ET ole kykenevä puhumalla ilmaisemaan itseäsi (syystä tai toisesta) niin eleet ja sovitut merkit ovat hyviä välineitä. Myöskin "Aie"-lappuja joissa ilmaistaan mistä pitää ja mitä seuraa hakee on saatavilla henkilökunnalta. Sellaisen voi myös tehdä iltaan itse.

5.  Illan teema on kinkeily

Joten paneskeluun suosittelemme alakerran darkroomia, jotta väellä olisi laitteita ja tilaa kinkeilyyn. Olemme sopineet että kaikki mitä tapahtuu Pervparkissa jää myös iltaan ja muistoihimme. Omasta illanvietostasi toki voit kertoa muille.