Lisätietoja (FAQ)

Usein kysyttyjä kysymyksiä sekä muuta hyödyllistä tietoa

    

Ohjelma:

Mikäli olet taiteilija tai myyt harrastelijoiden sopivia leluja ota meihin yhteyttä ja sovi näytteille asettelusta. Voit myös tarjota iltoihimme ohjelmaa.

EI-pahennusta:

Sinun on syytä saapua mieluummin normivaatteissa, ettei pukeutuminen aiheuta pahennusta. Turhaa metelöintiä ja seudun roskaamista on syytä välttää.

Pukeutuminen:

Rahaa tarvitset illan aikana vain sisäänpääsyyn, joka hoituu  käteisellä. Vaatteet voit vaihtaa meikkihuoneessa, tai intiimimmin ja ruuhkan välttämiseksi saunaosaston pukuhuoneessa, tai talon muissa tiloissa. Jotta lattiamme kestävät, vaihtokenkien pohjat ja korot eivät saa olla metallia ja niiden tulee olla puhtaat ja ehjät. Tarjolla on myös tassutteluun yhdenkokoisia sisätossuja talon puolesta. 

Tavaroiden säilytys:

Jättäkää arvotavarat kotiin tai autoon. Meillä on tavaroillenne pienet säilytyslokerot, joten mukaan vain vähän tavaraa ja näin saatte ne mahtumaan kumppaninne kanssa samaan lokeroon. Muovipussi on kenkiä varten. Ylimääräiset tavarat lokeroon etteivät ne huku illan aikana. Avain kulkee kuminauhalla ranteessa. Niitä on lokeroa kohti vain yksi. Muistattehan jättää lähtiessänne avaimen lokeron oveen. Tupakoitsijoiden takit rekkinaulakkoon ja tupakkatossut meiltä lainaan.

Pienet kinkyvälineet:

Hygieniasyistä omat henkilökohtaiset pienet välineet kuten narut, dildot, nipistimet, suukapulat, piiskat on syytä ottaa mukaan. Mikäli olet uusi ja sinulla ei ole vielä tarvikkeita hankittuna voit lainata alakerran hopeahuoneen telineessä olevia välineitä. Huomioithan aina välineiden ( suukapulat, dildot ) suojauksen ja jätä käytetyt välineet siniseen koriin. 

Kuvaaminen:

Joinakin iltoina mukana on valtuutettu valokuvaaja joka kuvaa vieraita tietyssä tilassa. Tätä varten on hyvä varautua omalla muistitikulla/ CD-levyllä. Jotta kaikki voivat bilettää vapautuneesti, oma valo- ja videokuvaaminen sekä kännykän käyttö ei ole sallittua.

Paloturvallisuus:

Vaikka iltamme ovat leikkien suhteen hyvin vapaita, paloturvallisuussyistä kynttiläleikit jätämme illassa väliin.

Löytötavarat:

Muistattehan tarkistaa lähtiessänne että tavarat ovat mukana. Mahdollisesti vaihtunutta ja unohtunutta omaisuutta voi kysyä heti bileiden jälkeen ilmoittautumismailista. Tämän jälkeen siirrämme löytötavara löytölaatikkoon josta omia tavaroita voi etsiä, sillä kaikenlaista unohtuu iltoihimme. Joulu- ja kesäkuussa viemme jäljelle jääneet tavarat Uffiin.

Majoitus:

Erilaisia majoitusvaihtoehtoja löytyy klubin läheltä hyvin. Esimerkiksi  Scandic Espoo, http://www.scandichotels.fi ja Langvik, www.langvik.fi.  Täällä clubilla ei ole järjestettyä majoitusta.

Musiikki:

Musiikkia voit valiat itse Spotifyn kautta. 

Aielaput:

Näillä lapuilla ilta voi sujua jouhevammin ja toiveet voivat toteutua.

Palaute ja vieraskirja:

Haluamme kehittää iltojamme ja palaute on tervetullutta mieluiten mailitse. Palaute on syytä käydä ilman välikäsiä tai keskustelufoorumeita järjestäjien kanssa.  Bilevieraat tekevät hyvät bileet ja me tarjoamme siihen parhaat mahdolliset puitteet ! Liikkuva vieraskirjamme löytyy yleensä baarista.

Parkkitila:

Meillä ei ole käytössä parkkitilaa. Järjestämämme luottotaksit  on tilattavissa  ennakkoon, jos tulet kauempaa kuin lähiasemilta. Lähiasemille kannattaa tilata paikallistaksit. Katso lisätiedot kutsusta.

Rappuset ja parvekkeet:

Muistathan olla kartanon tummissa portaissa liikkuessa varovainen, varsinkin korkokengillä. Hyvällä säällä parvekkeet ovat myös auki.

Ruokailu, juomat:

Vieraille on tarjolla alkuillasta pientä syötävää välillä klo 21-24. Ruokailu tapahtuu yläkerran baarissa ja juomia voit juoda baarissa, aulassa, tupakkaparvekkeella. Kovassa humalatilassa sessiointi ei ole fiiliksiltään aitoa, joten alkoholin käytön toivomme olevan käyttäjällä hallussa. Nautittavat juomat on tuotava itse, koska meillä ei ole anniskeluoikeuksia. Tuottehan juomat ei- särkyvissä pulloissa. Juomat kaatuvat ja unohtuvat helposti leikkien tohinassa ja siksi juomia ei ole lupa viedä leikkikerroksiin.Voit tupakoida sisääntuloparvekkeella ja meillä on tupakkatakkeja sekä tossuja ja naisille turkkeja. Huumeiden käyttö on kiellettyä.

Meikkaus:

Taitava ja kokenut tv-ladyjen meikkaaja on käytössä ajanvarauksella ennen iltaa.

Lisätietoja ja varaukset:

puh. 0440555602 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.